Escapades Culturals

Un Riu de Tradicions

Un Riu d'Ocells - Excursió ornitològica Delta de l'Ebre

UN RIU DE TRADICIONS

Escapada per gaudir de les tradicions i costums d’un territori

Descobreix la singularitat del Delta de l’Ebre vers les seves particulars tradicions i costums que esdevenen de la simbiosi entre home i natura.

ITINERARI

Dia 01: Arribada al teu allotjament.

Arribada al teu allotjament. Sopar a l’allotjament o per lliure (depenent allotjament).

Dia 02: Descoberta hemidelta esquerre.

Desprès d’un enèrgic esmorzar i dirigits per guies experts, visitarem el centre d’interpretació de l’Ecomuseu, per tal d’introduir-mos en el peculiar món del Delta, i conèixer els seus valuosos ecosistemes (riu, badies, llacunes, dunes, salines, arrossars, ullals…) i les activitats tradicionals en cadascun d’ells (navegació, pesca, caça, cultiu de l’arròs, recol·lecció de sal…)

Desprès, seguint els vehicles dels guies i monitors, realitzarem un recorregut pels llocs més carismàtics del Parc Natural, gaudint dels paisatges, de la flora i fauna, i realitzant activitats tradicionals. Finalitzarem el matí amb un àpat en un restaurant típic. Tarda lliure.

Dia 03: Descoberta hemidelta dret.

Desprès d’esmorzar i seguint als guies i monitors es creuarà l’Ebre pel pont lo Passador i ens dirigirem cap a la zona de la Tancada- Trabucador, on a part de les visites als llocs més carismàtics d’aquesta zona i conèixer les seves singularitats, aprofitarem per visitar algunes interessants instal·lacions dedicades al cultiu ecològic i tradicional de l’arròs, la sal i la pesca. Es continuaran combinant les visites amb activitats tradicionals dirigides per monitors experimentats.

Descarregar PDF de l’activitat