Agència de viatges de les Terres de l'Ebre
Nòmada Viatges

Benvinguts a les Terres de l’Ebre (Reserva de la Biosfera) i al seu delta, on podreu gaudir d’una natura, gastronomia i cultura pròpia

Nòmada Viatges és una agència receptiva, especialitzada en eco-turisme a les Terres de l’Ebre. I que col·labora amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre per desenvolupar un turisme responsable i sostenible. Aquest projecte sorgeix fruit de la inquietud i experiència d’un grup de gent del territori i amb vocació pel seu desenvolupament.

Som membres de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges.

Vols descobrir, experimentar, conèixer i gaudir d’un espai inigualable, tot un món ple de sensacions, matisos i tranquil·litat, amb una gran personalitat paisatgística, natural i cultural, el Delta i les Terres de l’Ebre. Llavors no ho pensis més, aquest és el teu lloc, vine i comparteix-lo amb nosaltres.

Ens adaptem a les teves necessitats, us preparem i organitzem programes, excursions i viatges combinats a mida tant d’àmbit escolar, familiar, com d’empresa. Amb centres d’interès com (“Viu el Delta de l’ebre” basat en el coneixement del riu Ebre, l’observació dels ocells, el món de l’arròs, la pesca tradicional. Realitzem rutes amb bicicleta, safaris fotogràfics, visites culturals, …).

A la vegada, col·labora estretament amb L’Escola del Parc, entitat d’una llarga trajectòria i experiència -més de 27 anys ens avalen- en l’àmbit de la comunicació ambiental (Informació, Educació Ambiental, Interpretació Patrimonial, Campanyes de sensibilització Ciutadana, …) i productes de turisme de natura, sent el seu àmbit fonamental d’actuació les Terres de l’ebre (Delta de l’ebre, Ports, riu, poblacions, …). Inscrita al Cens general d’entitats d’educació ambiental de Catalunya del Departament de Medi ambient de la Generalitat, així com part integrant del “Consell de Centres” de la Societat Catalana d’educació Ambiental.

No dubtis, deixat conduir per Nòmada Viatges i L’Escola del Parc. Demana’ns pressupost sense compromis, e-mail: comercial@nomadaviatges.com o al telèfon 977 481 497.