Noticies

La Festa dels Menuts

Arriba una nova edició de La Festa dels Menuts a MónNatura Delta de l’Ebre. Un cap de setmana amb activitats per als nens i nenes, on es realitzaran activitats com tallers infantils, jocs i moltes activitats orientades als més petits. La Festa tindrà lloc el proper cap de setmana del 4 i 5 de juny de 2022.

Nòmada Viatges participarem activament amb l’activitat lúdica-educativa i d’esbajor anomenada Gimcana Investigació/Descoberta.

Dissenyada per a xiquets i xiquetes de diferents edats i contemplant la possibilitat de que els familiars els acompanyen i participen. L’educador/a ambiental penjarà una targeta identificativa als xiquets i xiquetes nombrant-los “VIGILANT DEL PARC”

A diferents espais A diferents espais de Món Natura (a concretar) haurem instal.lat tres pòsters gegants amb fotografies d’ocells, peixos i plantes més representatives de la rica biodiversitat del Delta (10 a cada pòster). Hauràn de localitzar i identificar per aconseguir superar la prova per ser nombrats oficialment “VIGILANT PNDE” L’activitat està pensada per aconseguir que visiten totes les instal.lacions de Món Natura. També s’ha previst que en cas de xiquetes/ts més menudets puguin realitzar-la acompanyats per la familia

 

 

Us esperem! Ens ho passarem molt bé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy