Noticies

Acció Comercial Juny – Juliol 2017

El passat 12 de Juny vam arrancar la campanya d’acció comercial per la captació de noves escoles per a la realització de futures estades al Delta de l’Ebre.

Avui 28 de Juliol finalitzem campanya amb dades positives i molt agraïts per la resposta rebuda per part dels centres amb els qui hem contactat.

Durant aquests gairebé dos mesos hem realitzat més de 400 trucades i hem enviat més de 5.500 correus arreu de Catalunya, Espanya i França. De tots aquests contactes més d’un centenar s’han mostrat interessats en els nostres serveis i pràcticament un 10% d’aquestes han sol·licitat un pressupost per una realitzar una Sortida o una Estada amb Nòmada Viatges.

A continuació, us presentem les dades estadístiques dels contactes realitzats:

Pel que respecta a Catalunya, la major part del pastís se l’endú Barcelona amb 1.662 Escoles contactades ja que per costum és el nostre client estrella. A la Comunitat Valenciana, degut a la proximitat amb Castelló, l’acció comercial s’ha focalitzat més a aquesta província ja que es un àmbit geogràfic proper però certament desconegut. Pel que fa a l’Aragó hem concentrat esforços en Saragossa ja que es la província aragonesa que per tradició més escolars realitzen sortides i estades al Delta.

Finalment, pel que respecta a la resta de l’estat s’ha elegit encaminar l’acció comercial cap al País Basc i Madrid ja que són comunitats autònomes que tenen una potencialitat major en quant al turisme escolar es tracta.

 

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy