Sin categoría

Comença el curs!

Aquest curs escolar 2015/2016 ja ha començat! Milers d’alumnes van a l’escola i a l’institut a aprendre matemàtiques, socials, literatura, història, informàtica, idiomes… però sobretot hauràn d’aprendre a relacionar-se amb els compamys de classe i professors. L’escola és una important porta al món on conviuran moltes hores fora de la seva família, on hauràn de compartir espais i materials, gaudir d’emocions i alegries però també solucionar conflictes.

IMG_6603IMG_7030IMG_1706

Des de l’Escola del Parc oferim, a més a més, l’experiència de conviure en plena natura. El curs passat hem acompanyat  grups escolars que van visitat el Parc Natural Delta del l’Ebre durant 1/2 dia o 1 dia amb un total de 5975 alumnes. També 48 grups escolars que han realitzat Estades Escolars de tres o cinc dies allotjats a l’Alberg de Deltebre i l’Encanyissasada a Poblenou.

Volem donar les gràcies a tots els que ens han visitat i continuar oferir-vos la nostra esperiència i serveis que facilita l’organització i assegura l’èxit de l’estània per les Terres de l’Ebre.

Link per si voleu ampliar informació:http://nomadaviatges.com/activitats-escolars/

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy