Sin categoría

DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS 2015

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS. Per celebrar-ho es va realitzar la RUTA DE LES LLACUNES, patrocinat pel Parc Natural del Delta de l’Ebre i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta.

L’Escola del Parc va organitzar la sortida acompanyant al grup de participants i guiant-los pels camins i rutes de bici. Però sobretot fent una interpretació del patrimoni natural, cultural i històric dels espais visitats. Un excel·lent itinerari: Visita a la Casa de la Fusta, recorregut en bici al voltant de les llacunes de l’encanyissada i la Tancada, platja de l’eucaliptus, Poblenou. Observació de flora (canyissars, boga, lliris grocs, bufalages, limoniuns…) i la fauna (martinets blancs, agrons, bernats, gavines corsa, polits, polles blaves…). La Ruta de les llacunes és una de les rutes que més atractius ofereix: la proximitat dels carrils bici a les llacunes facilita l’observació de les aus; els nombrosos miradors paisatgístics i observatoris d’ocells; la seva extensió de 30 Km; la situació en el delta que ajunta diferents ecosistemes com llacunes, platja i badies…

Una activitat que des de fa molts anys el Parc Natural del Delta de l’Ebre fomenta per donar a conèixer la biodiversitat tan rica que alberga el Delta. Des de sempre L’Escola col·labora oferim un programa molt didàctic i lúdic aconseguint que els participants tinguin una experiència autèntica i enriquidora.

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy