Sin categoría

Felicitem a l’Escola Thau de Barcelona i Sant Cugat

La Vanguardia (divendres, 22 gener 2016) publica un Monográfico especial dedicat als “Mejores Centros Educativos de Catalunya”, on fa un recull de les millors escoles del nostre país: “Les Escoles THAU de Barcelona i Sant Cugat, concertades per la Generalitat de Catalunya, pertanyen a la Institució Cultural del CIC, fundació privada dedicada a l’educació i la cultura, i referent en l’àmbit educatiu del nostre país”.
L’Escola THAU ja és un referent important de l’Educació Ambiental al Parc del Delta de l’Ebre. Des la creació de L’Escola del Parc i tot el seu programa educatiu l’Escola THAU sempre han acudit a la cita de les “Colònies al Delta de l’Ebre”; més de trenta anys gaudint de les activitats d’observació ,viatges en vaixell, sortides al camp, etc.

 
Volem felicitar per la menció més que merescuda com un dels millors Centres Educatius de Catalunya.

 
Volem valorar el treball ben fet, l’esforç, vocació i dedicació de l’Equip directriu i dels professors/res.

 
Volem agrair la confiança que al llarg de tants anys ens han demostrat escollint les nostres activitats d’Educació Ambiental i els nostres serveis.

 
Volem també donar gràcies a les famílies i alumnes, per deixar-nos col·laborar en el coneixement del nostre territori i l’estima i protecció de la natura.

 
Felicitats!

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy