Sin categoría

Horari Centre d’Informació i Ecomuseu (Deltebre)

El Centre d’Informació del Parc Natural del delta de l’Ebre ubicat a Deltebre obrirà de 10:00 h a 13:00 els mesos de novembre i desembre tots els dies de dilluns a diumenge. El Centre us ofereix tota la documentació necessària per fer la vista del PNDE més profitosa i no deixar cap lloc per descobrir. Us informarem de tots els ecosistemes, rutes, itineraris, miradors, centres d’interpretació, museus, allotjaments, restaurants, activitats…

És molt recomanable la visita als Centres d’informació dels Espais protegits per programar les rutes i els temps. El delta de l’Ebre és un espai únic a Catalunya on els camins, carreteres, rutes, itineraris formen una xarxa molt extensa on no sempre resulta fàcil orientar-se; per això us recomanen la prèvia visita als Centres i planificar la descoberta d’un territori que us ofereix una excel·lent biodiversitat.

L’Ecomuseu és el centre d’interpretació que complementa l’Oficina d’Informació del PNDE. Un “Delta en miniatura”, on es representen els ambients naturals del riu, el bosc de ribera, la bassa, les hortes, els arrossars, també edificacions que alberguen l’Aquari, L’Exposició permanent, l’Agrobotiga, sala de projeccions i les típiques barraques on s’exposen els aparells de pesca tradicionals o les eines de treball de l’arròs.

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy