Noticies

L’Escola del Parc i l’Àngel de Falset, “lo nostre Àngel”

Durant molts d’anys Àngel de Falset ha sigut el treballador més vinculat a L’Escola del Parc, ha donat caràcter propi a les activitats que realitzem tant a l’aula com al camp. Li agradava fer arribar als participants el seu missatge, que l’escoltessin i aprofitessin l’oportunitat que tenien de viatjar i descobrir espais nous. Volia entusiasmar-los amb l’observació de la natura, feia ús del seu extens bagatge cultural i relacionava sempre el que veien amb el que ja coneixien. Per això ell preguntava i preguntava:” d’on sou? Ah! Al costat de…també hi ha un castell , veritat?” Coneixia Catalunya molt bé, la seva estimada Catalunya! Aconseguia motivar i feia participar a tothom: “com et dius? “, li era necessari saber els noms de la gent I el bo és que els recordava tots!

El treball per a Àngel era molt important , ho donava tot, amb una energia exemplar. Sempre arribava just, però per plegar mai se li feia hora . No li agradaven els comiats i no sabia mai com acabar-ho.

Un persona entranyable, poc amic de “romanços”(com ell deia), extravertit i reservat , crític i tolerant, ordenat i caòtic, rebel i dòcil, estalviador però molt generós, també molt llépol! Sovint s’interessava i et preguntava, escoltava pacientment el que deies; pel contrari gairebé mai parlava d’ell, Àngel feia el que la majoria de la gent no sabem fer. Li sobtava l’humor i l’espontaneïtat de la gent del Delta, però s’ho passava bé.

Li agradava conduir i cada dia baixava de Falset , això sí anotant els Km, el temps i no sé que més! Ell tenia el seu peculiar sistema de ser ordenat: “jo ho guardo i sé que ho tinc …però a la meva manera” i es posava a riure. Tenia que recórrer molts Km amunt i avall, però ell sempre tornava a Falset , al seu poble, a casa seva.

Àngel sempre sabia el sant del dia, el passat 9 de juliol Santa Verònica de Guiuliani el seu cor es va parar, però la seva ànima i la seva força continua viva. La seva bondat , les vivències i els seus ideals, estem segurs, que l’han portat a viure una nova vida plena de felicitat. Àngel, t’ho mereixes!

L’Escola del Parc i tots els teus companys de “feina” et recordarem tot sovint.

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy