Activitats, Eco Turisme, Noticies

Una activitat molt especial: IV BUDA&BIKE

Organitzat pel Patronat de Turisme de St Jaume d’Enveja i el Parc Natural del Delta de l’Ebre.

 
Realitzat L’Escola del Parc / Nòmada Viatges.

 

El passat cap de setmana dos grups de 30 participants van tenir el privilegi de poder visitar l’Illa de Buda; partint des del Mirador de Migjorn vam endinsar-nos a l’enigmàtica Illa, espai natural de gran interès biològic i cultural, considerada una de les joies del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Resseguint el riu Migjorn fins a la caseta de Sifó, pedalant al costat del cavalls de la Camarga i accedint a la Capella de St. Pere.
 

Abans d’acabar el circuït en bici vam degustar un assortit de tapes típiques del nostre Delta, baldana d’arròs, anguila fumada i un bon glop del porró! Vam amenitzar el moment una bellíssima cantada de Jota improvisada que va captivar a tots els participants.
 

Jornades molt agradables que ens encanta poder monitoritzar. Una oportunitat única per valorar la importància de la bona gestió i protecció d’espais tant valuosos i fràgils.
 

Agraïm al PNDE la confiança amb els nostre treball i dedicació; també a l’Ajuntament de St. Jaume d’Enveja per la bona predisposició i col·laboració per aconseguir unes jornades perfectes. I per suposat a tots els participants pel seu entusiasme i el correcte comportament durant la visita d’espai de tant alt valor.

Moltes gràcies a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy