Activitats, Noticies

Universitat de Göteborg

El passat mes de Desembre, el nostre guia David va acompanyar a un encantador grup d’estudiants de Geografia de la Universitat de Göteborg (Suècia) per pujar al cim de la Foradada.

 

“Entre mig de carrasques i de màquia…,”

“entre mig de l’obaga i la solana…,”

“el cim de la foradada ens apuntava.”

 

L’itinerari els va oferir un gran riquesa tant de valor etnogràfic com natural. Tant hi van trobar un forn de calç, com un magnífic brollador d’aigua (Font del Burgar), així com les ruïnes de l’antiga masia de Mata-Rodona.

 

Finalment, el grup arribà al cim de la Foradada. La panoràmica que els va oferir l’ indret va ser excel·lent ja que des del cim van poder veure des del Castell d’Ulldecona, fins la Punta de la Banya, passant per la Serra de Godall, els Ports de Tortosa-Beseit, La Serra del Boix-Cardó, així com l’espectacular vista del Riu Ebre i el seu grandiós Delta.

 

El guia va connectar molt bé amb el grup i aquest també va quedar molt content de la sortida. Esperem gratament que la Universitat de Göteborg continuï visitant-nos com cada any. Des de les càlides Terres de l’ Ebre els hi enviem un gran petó i una molt forta abraçada!

 

 

Last December, our guide David accompanied a charming group of Geography students’ from the University of Gothenburg (Sweden) to climb to the top of “La Foradada”.

 

“Between oaks and kermes…”

“Between the shaded spot and sunny spot…”

“The top of “La Foradada” peak pointed us.”

 

The tour offered a wealth of both natural and ethnographic value. They found a lime kiln, and a magnificent water spring (Burglar´s Source) and the ruins of the old farmhouse “Mata-Rodona”.

 

Finally, the group reached the top of “La Foradada”. The view from there was excellent because from the top of the mountain they could see The Ulldecona’s Castle even la “Punta de la Banya” as well as “Serra de Godall”, “Ports de Tortosa-Beseit”, “Serra del Boix-cardó”, and spectacular views of the River Ebro and his huge Delta.

 

The guide connected with the group very well and he was also very happy and proud with the itinerary done. We hope that the University of Gothenburg pleasantly continues visiting us every year. From the warm Terres de l’Ebre lands we send you lots of kisses and a very big hug!

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy