Activitats, Eco Turisme, Noticies

Familia Guillaume Couleru

Al setembre es va posar en contacte un grup familiar de França,  5 fills / es amb les seves respectives parelles i els pares que volien realitzar un itinerari per la Via Verda,  d’Alcanyís fins al Delta.

 

Li vam proposar fer   un itinerari que nosaltres  realitzem amb un altres col·lectius , el qual els va interessar fent les modificacions  pertinents , segons les seves necessitats.

 

 Ha estat un plaer  preparar aquest viatge i conèixer aquesta família , que  viuen en diferents   zones de França   i que es van trobar en el Delta per poder realitzar aquesta  experiència conjuntament. Realitzar-ho amb bicicleta , una manera molt  ecològica de viatjar i al mateix temps respectar el medi ambient.

 

David Mauri, el nostre  Educador Ambiental, els ha acompanyat ,  els ha guiat  i els  ha interpretat el territori.

 

Han quedat  encantats  del viatge i pel seu últim correu sabem  que tots van arribar bé a les seves casa, molt satisfets  i que tornaran.

 

Gràcies família Guillaume Couleru  per  la seva confiança  per  deixar-nos preparar  el seu viatge familiar, un plaer   conèixer-los.

 

Adjuntem imatges dels participants  i el programa de l’activitat .Torneu sempre!

 

[button color=”normal” link=”http://nomadaviatges.com/wp-content/uploads/2017/11/VIA-VERDA-FAMILIA-GUILLAUME-COULERU_opt.pdf” icon=”icon-download-alt” target=”_blank” ]Descarregar PDF de l’activitat[/button]

 

Tornar a la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy